9 GODE RÅD FOR DIG SOM SKAL BYGGE PADELBANER.

Skal du bygge padelbaner eller et padel center, er det en god ide, at gøre dig nogle overvejelser. Vi har derfor samlet nogle gode råd,  trin for trin i 9 punkter, som beskriver hvilke overvejelser, som du bør gøre dig.

AREAL:

En Padelbanes spilleareal er 10 x 20m men man bør også tage hensyn til evt lofthøjde og banens placering i forhold til verdenshjørnerne.

FLERE BANER:

Hvis du overvejer flere baner installereret indendørs, bør du også overveje, om man kan sammenlægge Padel aktiviteter med andre sportsgrene eller aktiviteter – samlet under samme tag.

Optimal indtjening

Hvordan opnår du optimal indtjening under hensyntagen til din leje for arealet eller hallen eller øvrige forhold.

Underlag

Hvordan er den nuværende fundamentering og hvad kræves der for, at kunne anlægge en padelbane enten udendørs eller indendørs.

Spilleunderlag

Der findes forskellige typer kunstgræs, som man kan vælge imellem. Hvilken type græs, som man endelig beslutter sig for, beror på forskellige faktorer, hvilket også omtales i guiden.

Byggetilladelser og lokalplan

Hvordan er jordbundsforholdene og skal man indhente godkendelse i forhold til lokalplan lov etc.

Installation

Hvad skal man tænke på inden selve installationen og hvilke foranstaltninger, skal man være opmærksom på?

Hvad koster det?

Hvad koster en padelbane?  Banerne tilbydes i forskellige konstruktioner og materialer. Som Nordens største leverandør af Padelbaner og ejer af eget padelcenter, har vi stor erfaring i hvilken banetype I bør anlægge i forhold til de givne forhold.