Om os

Tiebreak Int. har indgået nyt spændende samarbejde med det svenske firma, Trafik og Fritid AB. Trafik og Fritid er på det svenske marked ledende af salg og etablering af Padelbaner med mange års erfaring. Trafik og Fritid anlagde i 2017 80 padelbaner og i 2018 forventer virksomheden etablering af yderligere 150 nye padelbaner i Sverige og ligeledes med et stort antal tennisbaner.

Tiebreak Int. er en del af Aceline Holding, der igennem snart 25 år har håndteret brands som ProKennex, Kawasaki Footwear, Hi-Tec og FIT-plastre m.m. i den danske sports- og skobranche. Tiebreak ser store muligheder i det nye samarbejde baseret på den stigende interesse for Padel og etablering af nye baner i Danmark. Samarbejdet med Trafik og Fritid er optimalt med Tiebreak’s viden om ketchersport kombineret med Trafik og Fritids store knowhow og professionelle setup, hvilket også har udmøntet sig i, at Trafik og Fritid har et rigtig godt ry indenfor anlæggelse af Padel- og Tennisbaner.

Tiebreak Int. er repræsenteret ved Morten Fisker, som har et stort netværk og kompetence indenfor ketchersport. Ret gerne kontakt til Morten med henblik på et uforpligtende møde omkring etablering af Padel og Tennisbaner – også med mulighed for at besøge Trafik og Fritid’s imponerende showroom og eget Padelcenter i Malmø.

Kontaktdata Morten Fisker:

Mobil: 28 14 08 11
Mail: mf@tiebreakinternational.com

Dorte Kjær
CEO

Mobil: 28 14 50 30
Mail: dkj@tiebreakinternational.com

Tiebreak Int. ApS. ,
Herstedøstervej 9, 2600 Glostrup